Za celovito zaščito in prefinjen videz vozila

Za celovito zaščito in prefinjen videz vozila

Zaščitite vaše vozilo pred praskami in obrabo ter pri tem ohranite eleganten videz vašega Volkswagna.


Dopolnilna oprema Volkswagen za zaščito zunanjosti vozila izpopolni videz in funkcionalnost vašega jeklenega konjička. Zaščitne folije in letve na stranskih pragovih ter na robu prtljažnika učinkovito ščitijo lak pred praskami in ostalimi manjšimi poškodbami ter omogočajo, da je vaše vozilo dlje časa vzdrževano. Zaščitni elementi so namreč izdelani po meri posameznega modela vozila, zato so tudi enostavno za pritrditi. Hitro in enostavno čiščenje pa vam bo prihranilo veliko časa in denarja.

Izpopolnite funkcionalnost in videza vašega vozila z dopolnilno opremo Volkswagen.
 

AKCIJSKA PONUDBA

Izkoristite 15% popust pri nakupu zaščitnih elementov za pragove in prtljažnik vašega Volkswagna.

V akcijo so vključeni naslednji artikli:

zaščitna folija in letev za stranske pragove,
zaščitna folija in letev za rob prtljažnika,
vstopna stopnica.

Akcija traja od 1. 9. do 31. 12. 2019.
V akcijo so vključeni elementi za vse modele Volkswagen osebna in gospodarska vozila.


Zaščitne letve in folije

 

Letve in folije ščitijo lak vozila na vratnih pragovih  pred praskami in ostalimi majhnimi poškodbami, ki lahko nastanejo pri vstopu in izstopu vozila.
Hkrati pa dodajo vašemu vozilu posebno estetsko noto.

 

Zaščitna folija za vstopni prag (namenjeno za: T-Roc, 2018-)

 

 • Trpežne črno-srebrne folije so izdelane po meri, da optimalno zaščitijo vratne pragove pred mehanskimi poškodbami.
 • En komplet vključuje štiri folije za sprednje in zadnje vratne pragove.
 • Kat. št.:  2GA071310A ZMD

 

Cena z DDV:  67,50 €

Akcijska cena: 57,34 €

 

Zaščitna folija za vstopni prag zadaj (namenjeno za: T-Roc, 2018-)

 

 • Praktične prozorne folije ščitijo vratne pragove pred praskami in poškodbami, ki bi lahko nastale pri vstopanju in izstopanju.
 • En komplet vključuje dve foliji za zadnja vratna pragova.
 • Kat. št.:  2GA071310 908

 

Cena z DDV:  33,70 €

Akcijska cena: 28,67 €

 

*Folija in letve za zaščito pragov so na voljo tudi za druge modele vozil Volkswagen osebna vozila in Volkswagen gospodarska vozila.

 Zaščitna letev in folija za rob prtljažnika
 

Letev in folija zanesljivo ščitita spodnji rob prtljažnika pred praskami in drugimi mehanskimi poškodbami, ki bi lahko nastale pri natovarjanju in raztovarjanju.
Obenem pa ti zaščitni elementi poskrbijo, da dovršena zasnova zadka postane še izrazitejša.

 

Letev za zaščito nakladalnega roba (namenjeno za: Tiguan, 2016-)

 

 • Po meri izdelana zaščitna letev v videzu krtačenega legiranega jekla, ki daje vozilu posebno športno-elegantno noto.
 • Kat. št.: 5NA061195A

 

Cena z DDV:  123,40 €

Akcijska cena: 104,92 €

 

Folija za zaščito nakladalnega roba (namenjeno za: Tiguan, 2016-)

 

 • Prozorna zaščitna folija je narejena iz visokokakovostnega poliuretena, odpornega na praske in lomljenje.
 • Zadrži UV-sevanje in nihanja temperature ter je neopazna zaradi svoj prozorne zasnove.
 • Kat. št.:  5NA061197

 

Cena z DDV:  57,01 €

Akcijska cena: 48,43 €

 

 

 

Letev za zaščito nakladalnega roba (namenjeno za: Transporter, 2016-)

 

 • Po meri narejena zaščitna letev v videzu krtačenega legiranega jekla je izdelana iz robustne plastične mas, ki ščiti odbijač pred mehanskimi poškodbami.
 • Kat. št.: 7E0061195A

 

Cena z DDV:  115,62 €

Akcijska cena: 98,33 €

 

Folija za zaščito nakladalnega roba (namenjeno za: Transporter, 2016-)

 

 • Zaščitna folija je izdelana iz robustnega poliuretena in je narejena posebej po meri modela vozila.
 • Prozorni dizajn omogoča, da se folija decentno prilega vozilu.
 • Kat. št.:  7E0061197

 

Cena z DDV:  57,74 €

Akcijska cena: 49,04 €

 

*Folija in letve za zaščito nakladalnega roba so na voljo tudi za druge modele vozil Volkswagen osebna vozila in Volkswagen gospodarska vozila.

 

Nasvet

Nespretno pritrjevanje zaščitnih elementov lahko hitro privede do neljubih poškodb na vozila, zato montažo raje prepustite usposobljenemu osebju na pooblaščenem servisu Volkswagen. S tem ne boste le privarčevali ne na času, ampak tudi na  denarju za popravilo poškodb laka.

 

Stranski stopnici
 

Gre za praktičen dodatek s pomočjo katerega vstopanje v vozilo in natovarjanje na strešne nosilce postaneta še občutno bolj preprosta naloga.
Izdelani sta iz nerjavečega jekla, ki izpostavi poseben terenski značaj vozila.
Tekalni stezi stopnic imata posebno protidrsno strukturo in je obdelana s protikoruzijsko zaščito, ki zagotavlja dolgotrajno odpornost na obrabo.
V kompletu sta dve letvi za sprednja vratna pragova.
 

 

Vstopna stopnica (namenjeno za: Tiguan, 2016-)

 

 • Stopnica je namenjena za levo stran vozila.
 • Obremenitev: do 200 kg
 • Kat. št.:  5NA071691

 

Cena z DDV:  731,49 €

Akcijska cena: 621,71 €

 

 

Vstopna stopnica (namenjeno za: Amarok, 2017-)

 

 • Stopnica je namenjena za levo stran vozila.
 • Obremenitev: do 200 kg
 • Kat. št.:  2H0071691E 72A

 

Cena z DDV:  766,65 €

Akcijska cena: 651,60 €

 

*Vstopna stopnica je na voljo tudi za druge modele vozil Volkswagen osebna vozila in Volkswagen gospodarska vozila. Cena velja za 1 kos.

 

Za dodatne informacije in pomoč pri izbiri željenega artikla so vam na voljo strokovni svetovalci v prodajno servisni mreži Volkswagen, kjer lahko hitro in enostavno naročite izdelke.

*Na spletni strani so navedene priporočene maloprodajne cene v EUR z vključenim 22% DDV. Ponudba je na voljo v pooblaščeni servisni mreži in velja za izdelke iz zaloge ali po naročilu. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Fotografije so simbolične.

Volkswagen servisna mreža

Zaupajte svoj avto strokovno usposobljenim servisnim sodelavcem na vašem pooblaščenem servisu znamke Volkswagen in Volkswagen gospodarska vozila.

Volkswagen Card

Še nimate svoje kartice zvestobe Volkswagen Card? Enostavno jo naročite in izkoristite številne ugodnosti, ki jo ponuja kartica zvestobe.

30
september 2019
Z novimi brisalci do brezhibne vidljivosti

Se spomnite kdaj ste na zadnje zamenjali brisalce? Strokovnjaki svetujejo, da se brisalci zamenjajo vsako leto oz. tedaj, ko brisalci ne brišejo več dobro. Brisalci skrbijo za dobro in jasno vidljivost na cestišče in okolico, zato predstavljajo ...

Več
14
avgust 2019
Naj bo čisto in sijoče

Čiste površine, sijoči elementi in prijeten vonj. Z originalno dopolnilno opremo Volkswagen za nego in udobje boste le z nekaj prijemi vaše vozilo spremenili v pravo oazo dobrega počutja. Z uporabo ustreznih zaščitnih elementov pa boste ...

Več
25
junij 2019
Več prostora, več prtljage, več udobja in zabave

Sproščeno potovanje se prične z učinkovito spravljeno prtljago. Se odpravljate na poletni dopust in ne veste kam shraniti vso vašo prtljago? S transportnim sistemom Volkswagen boste imeli na vašem potovanju zmeraj dovolj prostora za dodatne ...

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

POLITIKA O UPRAVLJANJU S SPLETNIMI PIŠKOTKI 


Uporabo piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali pridobivanje dostopa do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi naročnika ali uporabnika, ureja Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1). Ti so dovoljeni samo pod pogojem, da je naročnik ali uporabnik v to privolil potem, ko je bil predhodno jasno in izčrpno obveščen o upravljavcu in namenih obdelave teh podatkov. S to politiko so uporabniki spletne strani obveščeni o tem, kateri piškotki se na spletni strani shranjujejo, podatke o upravljavcu in namenu obdelave podatkov. Uporabnik spletne strani www.poslo.si daje svoje privoljenje, da podjetje Porsche Slovenija d.o.o. shranjuje piškotke, ki so pridobljeni v okviru spletne strani in kateri so podrobneje opredeljeni v nadaljevanju in podatke pridobljene v skladu s tem privoljenjem obdeluje zaradi namenov, ki so določeni v nadaljevanju.

Kaj so to piškotki
Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki se naložijo na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko spletno mesto obiščete.


Uporaba piškotkov
Spletno mesto piškotke uporablja za identifikacijo obiskovalcev. Podatki, zbrani s pomočjo piškotkov, pomagajo razumeti obiskovalce spletnega mesta in njihovo krmiljenje po njem. Vsi podatki so anonimni, z njihovo pomočjo pa je mogoče analizirati promet na spletni strani. Poleg tega je interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje. S tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem tudi bolj učinkovito in prijetno.


Vrste piškotkov 
Piškotke lahko razdelimo v eno od naslednjih kategorij: nujno potrebni piškotki, piškotki za izboljšanje uporabe, piškotki socialnih medijev. Na spletni strani www.poslo.si uporabljamo piškotke, ki so pomembni za delovanje spletne strani. Na spletni strani uporabniki ne zbiramo osebnih podatkov, ki bi jih uporabnik aktivno izpolnil oz. posredoval. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu. Piškotki za izboljšanje delovanja spletne strani so namenjeni beleženju zgodovine brskanja in uporabe spletne strani ter analitike. Te skupine piškotkov niso namenjene zbiranju osebnih podatkov o uporabnikih. Nekatere spletne strani imajo možnost enostavnega deljenja vsebin na uporabniku ljubih socialnih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, Google+. Vsi socialni mediji za to dejanje uporabljajo lastne piškotke. 


Prisotnost piškotkov
Čas hranjenja piškotkov je odvisen od tega ali gre za »sejne« piškotke ali »trajne« piškotke. »Sejni« piškotki ostanejo shranjeni do zaključka posamezne spletne seje. »Trajni« piškotki ostanejo shranjeni do njenega izteka oz. do takrat, ko pride do njihovega izbrisa.


Lastni piškotki in piškotki tretjih
Lastni piškotki so tiste vrste piškotki, ki pripadajo podjetju Porsche Slovenija d.o.o. in jih shranjujemo na lastni opremi. Piškotki tretjih so piškotki, ki jih tretji namestijo na vašem brskalniku prek spletne strani, ki je ne obvladuje podjetje Porsche Slovenija d.o.o.


Upravljanje s piškotki
V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. V primeru, da boste v brskalniku, ki ga uporabljate onemogočili piškotke, spletna stran www.poslo.si morda ne bo delovala pravilno. Prejete piškotke lahko kadarkoli izbrišete z orodji vašega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi spletno mesto optimizirali in prilagodili vašim željam.

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.

Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo. Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna.

Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.

 

Piškotki, ki ji uporablja spletna stran 
Spodaj so navedeni piškotki, ki so najpogosteje uporabljeni na spletni strani www.vednovredno.si. Vsebuje tudi podrobnosti o piškotkih tretjih, ki so nameščeni preko spletne strani www.vedno vredno.si. Podrobnosti o uporabljenih piškotki bo ob spremembah dopolnjena.

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe.

 

Google Analytics piškotki

Opis piškotka: __utma
Naloga: S pomočjo piškotka, zbiramo podatke o frekvenci obiska strani, prvem in zadnjem obisku strani. Na osnovi teh podatkov lahko ločujemo med uporabniki in posameznimi obiski strani.
Čas hrambe: dve leti po seji

Opis piškotka: __utmb in __utmc
Naloga: Piškotka nam omogočata zbiranje statističnih podatkov o aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov lahko še naprej izboljšujemo spletno stran.
Čas hrambe: do pol ure po seji

Opis piškotka: __utmz
Naloga: S pomočjo piškotka statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, kateri brskalnik uporabljajo ter katere ključne besede so iskali. Tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: šest mesecev

Opis piškotka: __utmt
Naloga: Piškotek deluje kot dušilec, saj omejuje zbiranje podatkov na spletni strani.
Čas hrambe: 10 minut

 

Vaše nastavitve piškotkov

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni.
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:


Ne pozabite, da so spletni piškotki datoteke, ki jih na vašem računalniku spletne strani hranijo zato, da je vaša uporabniška izkušnja boljša, prijaznejša, hitrejša in bolj enostavna.

Končne določbe
Za morebitne spore iz naslova uporabe spletišča se uporabi slovenska zakonodaja. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani. Za vsa vprašanja v zvezi s tem pravnim obvestilom se obrnite na info@porsche.si.


Ljubljana, 1. 6. 2019